Villa Kamomillan uutiset

Tämä blogi sisältää kertomuksia nukkekoti Villa Kamomillan historiasta, kehityksestä remontteineen ja huonekalujen rakenteluineen, sekä myös tarinaa sen asukkaista.

tiistai 27. toukokuuta 2008

Keittiön ilme kehittyy


Jipii, sain vihdoinkin aikaiseksi aloittaa keittiön paneloinnin. Jätskitikkuja nuo ovat ja paneelin yläreunaan on tulossa vielä listaa, jotta panelointi näyttäisi siistimmältä. Alareuna hoituu puolestaan jalkalistalla.

Ikkunanpuitteet ovat saaneet vihdoin myöskin listat. Ikkuna-aukko tosin ammottaa tyhjyyttään, mutta samanlaista ristikkoa kuin muissa ikkunoissani aiemmin rakennettuna on, en aio nyt tehdäkään. Ikkunaan on nimittäin tulossa ihan oikea lasi ja tässä vaiheessa vielä pähkäilen sitä miten sen tulen toteuttamaan. Pikku ruutujako, jotka kolvaan yhteen (mahdollistaisi mm. muutaman värillisenkin ruudun) ja liimaan ikkuna-aukkoon, vaiko puiset ristikot, joiden avulla liimaan lasin takuuvarmasti paikoilleen. Yksi mahdollisuus olisi tietysti myös tehdä avattavat, saranalliset ikkuna, mutta meneekö liian hankalaksi?

Onko kenelläkään muulla kokemusta oikeista lasi-ikkunoista? Miten olette ne ikkunoihin kiinnittäneet?


Tässäpä vielä toinen kuva hiukan kauempaa, jolloin itse keittiö jää vähän epätarkaksi.

Keittiön "lattialaatoituskin" on nyt liimattu paikoilleen lattiaan kiinni. Pieni epätasaisuus lattiassa näkyy tuossa laattakuviossa, mutta toivottavasti ei ole liian häiritsevä tekijä kokonaisuuden kannalta. ;)

Ei kommentteja: