Villa Kamomillan uutiset

Tämä blogi sisältää kertomuksia nukkekoti Villa Kamomillan historiasta, kehityksestä remontteineen ja huonekalujen rakenteluineen, sekä myös tarinaa sen asukkaista.

tiistai 8. heinäkuuta 2008

Itäinen ullakkokamari

Ylin tornihuone eli "Itäinen ullakkokamari" sai ikkunan! Tapetit huoneessa ovat tulppaanikuvioiset, joten samaa aihetta päätin jatkaa myös ikkunan kuvioinnissa. Malli on kehitetty ihan omasta päästä, mutta mielestäni ihan onnistunut.

Aikamoista väkertämistä tuo oli. Sain opetuksen suojalasien tärkeydestäkin pienenpienen lasinsirpaleen lennettyä silmääni lasia hioessani. Onneksi siitäkin selvittiin, eikä vaurioita silmään tullut. Ahkeran huuhtomisen lisäksi kävin lääkärissä silmääni näyttämässä ja käytin antibioottipastaa muutaman päivän. Rapatessa roiskuu ja tyhmyydestä sakotetaan. ;)


Alla olevassa kuvassa ikkuna aseteltuna paikoilleen, muttei vielä paikoilleen kiinnitettynä. Samalla pääsee kurkistamaan sisälle ullakkokamariin.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upea ikkuna, kuin myös nuo edellisessä kirjoituksessa olevat. Tiedän, ettei noin pienten lasipalojen käsittely ole helppoa.

Anonyymi kirjoitti...

Taas niin persoonallinen ikkuna. Tulee taatusti kaunis talo!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniita nämä sun mini-tiffanyt! Harmittaa, etten itse osaa ;D

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi kun nättejä laseja on varmaan kova näprääminen. Tuon minäkin haluasin oppia.
Oletko huomannut et minun blogista saa tilattua nyt niitä keramiikka astioita.

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi nuo sinun lasityöt on kauniita on niissä näprääminen. Haluasin oppia tuonkin.
Oletko muuten huomannut et minun blogista voi nyt tilata niitä keramiikkaastioita.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan uskomattoman hurmaavia nuo sinun lasityöt.Voi jos itsekin osais. Oletko muuten huomannut etttä minun blogistani saa nyt tilattua niitä keramiikka-astioita

Anonyymi kirjoitti...

Nyt taisi tulla laitettua usea kommentti vahingossa. Sorry

Kamomilla kirjoitti...

Huomasin kyllä Leilukan blogissa astioita myynnissä. Niitä saa varmasti tulevaisuudessakin lisää, juuri nyt en ole vielä astioita talooni hankkimassa. Mutta ihania ne ovat, aivan kuten Wooperinkin astiat!

Anonyymi kirjoitti...

Ikkuna kuin koru, siis tosi upea! Sen verran olen joskus lasitöitä kokeillut, että voin kuvitella, että tarkkana on saanut olla noin pienten osien kanssa. Hienoa työtä kertakaikkiaan.