Villa Kamomillan uutiset

Tämä blogi sisältää kertomuksia nukkekoti Villa Kamomillan historiasta, kehityksestä remontteineen ja huonekalujen rakenteluineen, sekä myös tarinaa sen asukkaista.

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Villa Kamomillan isäntäväki

Villa Kamomillan isäntäväki on ollut viimeisen viikon kuluessa työn alla, joten olkaapa hyvät, saanko esitellä, tässä he nyt sitten ovat, Paul ja Minerva Von Kamomilla!


Vielä ovat kovin valjun näköistä sakkia, mistä lie nälkämaasta tulleet, kun nuin laihoja ovat. Ja kasvaakos heillä nyt ollenkaan sitten tukkaa päässään?


Minerva-emäntä tarkastelee epäileväisenä keittiön remonttia: "Hmmm... pääseeköhän tänne koskaan leipomaan? Mistähän kummasta lieden löytäisi?" Vaan taitaapa olla emäntä sen verran hienompaa sorttia, ettei itse taida ihmeemmin ryhtyä hellan äärellä hikoilemaan. "Taidankin kysellä lähikylästä jos löytäisin tänne apuun pirteän pikkupiian. Ja kunnon keittotaitoinen emännöitsijä voisi olla perherauhan pelastus, isäntä kun on niin perso kaikelle hyvälle." tuumii hän.


Sillä aikaa isäntä-Paul ihailee tulevaa kirjastoaan: "Täällä sitä on hyvä keskittyä päivän poliittisiin kysymyksiin lehtien äärellä, tarjota liikekumppaneille lasillinen konjamiinia ja kunnon sauhut aidosta kuubalaisesta sikarista!"

Vaan tämä ei ole Minervan ja Paulin yhteisen tarinan alku... Ehei, paljon on jo ehtinyt tapahtua ennen kuin tämä pariskunta pääsi seisoskelemaan yhdessä takan ääreen ja se tarina alkaa pian!

Ei kommentteja: